vidaXL Scaune de exterior stivuibile, 2 buc., negru, poliratan 44442

568,81 lei (1 magazin)
Aceste scaune din poliratan confortabile sunt o combinație perfectă de stil și funcționalitate. Setul va deveni punctul de atracție al grădinii sau al terasei dvs.! Scaunele sunt fabricate din ratan PE, care este ușor în greutate, rezistent la apă, ușor de curățat și destinat utilizării în aer liber pe tot parcursul anului. Cadrele din oțel vopsit electrostatic asigură o stabilitate superioară și o durabilitate excelentă. Forma proiectată ergonomic va asigura ...

Descriere


vidaXL Scaune de exterior stivuibile, 2 buc., negru, poliratan 44442

Aceste scaune din poliratan confortabile sunt o combinație perfectă de stil și funcționalitate.

Setul va deveni punctul de atracție al grădinii sau al terasei dvs.! Scaunele sunt fabricate din ratan PE, care este ușor în greutate, rezistent la apă, ușor de curățat și destinat utilizării în aer liber pe tot parcursul anului. Cadrele din oțel vopsit electrostatic asigură o stabilitate superioară și o durabilitate excelentă. Forma proiectată ergonomic va asigura un confort maxim la ședere. Aceste scaune de bucătărie pot fi stivuite pentru a economisi spațiu atunci când nu sunt utilizate. Acest set de grădină este ușor de asamblat. Pachetul de livrare include 2 scaune.

Notă: Recomandăm acoperirea setului de mobilier în condiții de ploaie, zăpadă sau îngheț.

  • Culoare: Negru
  • Material: Ratan PE (polietilenă) + cadru din oțel vopsit electrostatic
  • Dimensiuni scaun: 54 x 59 x 91 cm (l x ad. x î)
  • Lățime șezut: 45 cm
  • Adâncime șezut: 40 cm
  • Înălțime șezut față de sol: 44 cm
  • Pachetul de livrare include 2 scaune stivuibile

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Scaune de exterior stivuibile, 2 buc., negru, poliratan 44442 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Scaune de exterior stivuibile, 2 buc., negru, poliratan 44442 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.