vidaXL Plasă teren de tenis, negru, 1,2 x 25 m, HDPE

182,40 lei (1 magazin)
Această plasă de teren de tenis din HDPE vă va proteja terenul de tenis de condițiile meteorologice nedorite și va crea intimitate pentru jucători. Plasa de teren de tenis este realizată din HDPE (polietilenă de înaltă densitate), fiind rezistentă la razele UV și mucegai, și de asemenea, durabilă. Notă: Tăiați cu ușurință plasa la dimensiunea dorită. Culoare: Negru Material: HDPE (polietilenă de înaltă densitate) 100% Densitate: 75 g/m² Dimensiuni: 1 ...

Descriere


vidaXL Plasă teren de tenis, negru, 1,2 x 25 m, HDPE

Această plasă de teren de tenis din HDPE vă va proteja terenul de tenis de condițiile meteorologice nedorite și va crea intimitate pentru jucători.

Plasa de teren de tenis este realizată din HDPE (polietilenă de înaltă densitate), fiind rezistentă la razele UV și mucegai, și de asemenea, durabilă. Notă: Tăiați cu ușurință plasa la dimensiunea dorită.

  • Culoare: Negru
  • Material: HDPE (polietilenă de înaltă densitate) 100%
  • Densitate: 75 g/m²
  • Dimensiuni: 1,2 x 25 m (l x L)
  • Rezistent la mucegai și raze UV

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Plasă teren de tenis, negru, 1,2 x 25 m, HDPE de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Plasă teren de tenis, negru, 1,2 x 25 m, HDPE sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.