vidaXL Patura cu greutati, albastru, 235x290 cm, 11 kg, textil

404,79 lei (1 magazin)
Aveti probleme cu somnul noaptea? Aceasta patura antistres este ajutorul perfect pentru dormit. Aceasta patura ofera o presiune moale si confortabila, care va ajuta corpul si mintea sa gaseasca odihna de care are nevoie.   Material confortabil: Tesatura are un aspect simplu, bine definit si este respirabila si durabila. O parte a acestei paturi de pilota este realizata din tesatura cu fire scurte, iar cealalta parte din tesatura periata.Umplutura hipoalergenica: patura este ...

Descriere


vidaXL Patura cu greutati, albastru, 235x290 cm, 11 kg, textil

Aveti probleme cu somnul noaptea? Aceasta patura antistres este ajutorul perfect pentru dormit. Aceasta patura ofera o presiune moale si confortabila, care va ajuta corpul si mintea sa gaseasca odihna de care are nevoie.

 

Material confortabil: Tesatura are un aspect simplu, bine definit si este respirabila si durabila. O parte a acestei paturi de pilota este realizata din tesatura cu fire scurte, iar cealalta parte din tesatura periata.Umplutura hipoalergenica: patura este umpluta cu o combinatie de fibre de poliester si margele de sticla hipoalergenice, non-toxice, fara miros.Distributie uniforma a greutatii: patura grea este conceputa pentru a simula 10% din greutatea corpului. Buzunarele compacte matlasate distribuie greutatea uniform pe ntregul corp.Bride practice: Patura calmanta cu bride poate fi fixata pe orice husa de pilota de aceeasi dimensiune.

Culoare: Albastru

Material exterior patura: Tesatura (100% microfibra din poliester periat)

Material de umplutura: poliester, margele de sticla hipo-alergenice, non-toxice, fara miros

Dimensiune: 235 x 290 cm (l x L)

Dimensiune patrate: 10 x 10 cm (L x l)

Greutate: 11 kg

 

Tot mai multi dintre noi iubesc iarba naturala verde, curtea si gradina iar un decor al acestora pe placul fiecaruia va transforma gradina intr-o oaza linistita, va permite sa va relaxati si sa va reincarcati bateriile. Pentru unii, gradina este o mica bucata de vacanta si ii ajuta sa scape din viata de zi cu zi, uneori stresanta. Multitudinea de articole pe care le gasiti in acest catalog fac ca singura limitare in ceea ce priveste decorarea si utilitatea gradinii sau a curtii sa fie doar imaginatia dvs. Gradina casei tale este o adevarata comoara, chiar si atunci cand nu-ti dai seama. Ea este decorativa si utilitara in egala masura si pune in valoare priceperea si pasiunea celui care o ingrijeste.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Patura cu greutati, albastru, 235x290 cm, 11 kg, textil de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Patura cu greutati, albastru, 235x290 cm, 11 kg, textil sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.