vidaXL Pantofar, stejar maro, 102x36x60 cm, lemn prelucrat 831427

294,17 lei (1 magazin)
Pastrati-va pantofii fara dezordine si creati un mediu ordonat cu acest pantofar elegant! Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricat din lemn prelucrat, suportul pentru pantofi este usor de curatat.Spatiu amplu de depozitare: Dulapul de depozitare pentru pantofi are 5 compartimente, oferind spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra pantofii ...

Descriere


vidaXL Pantofar, stejar maro, 102x36x60 cm, lemn prelucrat 831427

Pastrati-va pantofii fara dezordine si creati un mediu ordonat cu acest pantofar elegant!

Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricat din lemn prelucrat, suportul pentru pantofi este usor de curatat.Spatiu amplu de depozitare: Dulapul de depozitare pentru pantofi are 5 compartimente, oferind spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra pantofii si alte articole bine organizate.Blat robust: Partea superioara a acestui dulap este ideala si pentru expunerea obiectelor decorative, ramelor foto sau plantelor in ghiveci.Picioare metalice: Picioarele din metal adauga un stil modern si calm interiorului dvs., asigurand in acelasi timp stabilitate.

Avertisment:

Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de atasare pe perete furnizat.Culoare: Stejar maroMaterial: Lemn prelucrat, metalDimensiuni: 102 x 36 x 60 cm (l x ad. x i)Asamblare necesara: DaLegal Documents:

Mai multe detalii despre prevenirea rasturnarii mobilierului tau pot fi gasite aici

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Pantofar, stejar maro, 102x36x60 cm, lemn prelucrat 831427 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Pantofar, stejar maro, 102x36x60 cm, lemn prelucrat 831427 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.