vidaXL Panou antistropi bucătărie, negru, 100x50 cm, sticlă securizată

de la 192,40 lei (2 magazine)
Realizat din sticlă securizată, acest backsplash de bucătărie va putea fi utilizat ca protecție împotriva stropilor, fiind o completare practică și decorativă în decorul bucătăriei dvs. Sticla securizată este rezistentă la căldură, garantându-vă siguranța în timpul gătitului. De asemenea, aceasta este mai rezistentă la zgârieturi decât sticla normală, fiind ușor de curățat și de întreținut. Vă puteți bucura de mulți ani de utilizare. Cu materi ...

Descriere


vidaXL Panou antistropi bucătărie, negru, 100x50 cm, sticlă securizată

Realizat din sticlă securizată, acest backsplash de bucătărie va putea fi utilizat ca protecție împotriva stropilor, fiind o completare practică și decorativă în decorul bucătăriei dvs.

Sticla securizată este rezistentă la căldură, garantându-vă siguranța în timpul gătitului. De asemenea, aceasta este mai rezistentă la zgârieturi decât sticla normală, fiind ușor de curățat și de întreținut. Vă puteți bucura de mulți ani de utilizare.

Cu materialele de montare incluse, puteți monta și puteți fixa acest perete din spate al bucătăriei cu ușurință și în siguranță.

  • Culoare: Negru
  • Dimensiuni: 100 x 50 cm (L x l)
  • Grosime: 6 mm
  • Material: Sticlă securizată
  • Ușor de curățat
  • Protejează împotriva stropilor de grăsime
  • Materiale de montaj incluse

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Panou antistropi bucătărie, negru, 100x50 cm, sticlă securizată de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Panou antistropi bucătărie, negru, 100x50 cm, sticlă securizată sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.