vidaXL Noptieră, 2 buc, gri, 38 x 28 x 45 cm, lemn de paulownia

de la 548,64 lei (2 magazine)
Adăugați o notă de eleganță decorului dvs. interior cu aceste noptiere în stil vintage! Pot fi folosite și ca măsuțe de telefon, lângă canapea! Aceste dulapuri compacte au 2 sertare care funcționează ușor, oferind spațiu suficient pentru păstrarea unor articole mici organizate și la îndemână. Fabricate din MDF și lemn masiv de paulownia, aceste dulapuri sunt foarte rezistente, precum și ușor de curățat. Pachetul de livrare include 2 noptiere. Culoa ...

Descriere


vidaXL Noptieră, 2 buc, gri, 38 x 28 x 45 cm, lemn de paulownia

Adăugați o notă de eleganță decorului dvs. interior cu aceste noptiere în stil vintage! Pot fi folosite și ca măsuțe de telefon, lângă canapea!

Aceste dulapuri compacte au 2 sertare care funcționează ușor, oferind spațiu suficient pentru păstrarea unor articole mici organizate și la îndemână. Fabricate din MDF și lemn masiv de paulownia, aceste dulapuri sunt foarte rezistente, precum și ușor de curățat.

Pachetul de livrare include 2 noptiere.

  • Culoare: Gri
  • Material: Lemn de paulownia + MDF
  • Dimensiuni totale: 38 x 28 x 45 cm (l x ad. x î)
  • Dimensiuni sertar: 30 x 21,3 x 14 cm (l x ad. x î)
  • Cu 2 sertare
  • Sertar cu deschidere lină și mâner
  • Pachetul de livrare include 2 noptiere.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Noptieră, 2 buc, gri, 38 x 28 x 45 cm, lemn de paulownia de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Noptieră, 2 buc, gri, 38 x 28 x 45 cm, lemn de paulownia sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.