vidaXL Masă laterală, stejar sonoma, 50x35x52 cm, lemn compozit 825813

129,40 lei (1 magazin)
Oferiti sufrageriei dvs. o schimbare unica, in stil industrial, cu aceasta masa laterala eleganta! Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate.Functia de depozitare: Masuta de cafea ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana reviste, carti, telecomenzi si alte obiecte mici.Blat practic: Blatul robust al mesei este perfect pentru a va ase ...

Descriere


vidaXL Masă laterală, stejar sonoma, 50x35x52 cm, lemn compozit 825813

Oferiti sufrageriei dvs. o schimbare unica, in stil industrial, cu aceasta masa laterala eleganta!

Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate.Functia de depozitare: Masuta de cafea ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana reviste, carti, telecomenzi si alte obiecte mici.Blat practic: Blatul robust al mesei este perfect pentru a va aseza bauturile, gustarile si obiectele decorative.Cadru stabil: Cadrul din otel al mesei asigura robustete si stabilitate.Design in forma de C: Designul in forma de C va permite sa plasati cu usurinta partea inferioara a mesei pentru lampa sub canapele, paturi, mese si sezlonguri, economisind spatiu si fiind comod de utilizat.

Nota:

Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara.Culoare: Stejar sonomaMaterial: Lemn prelucrat, lemnDimensiuni: 50 x 35 x 52 cm (L x l x i)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Masă laterală, stejar sonoma, 50x35x52 cm, lemn compozit 825813 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Masă laterală, stejar sonoma, 50x35x52 cm, lemn compozit 825813 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.