vidaXL Masă de bar, alb, 100x50x110 cm, lemn masiv de pin

de la 523,59 lei (2 magazine)
Savurați un pahar din vinul preferat sau bucurați-vă de o masă gustoasă împreună cu familia și prietenii, în jurul acestei mese de bar din lemn! Lemn masiv de pin: Această masă de petrecere este realizată din lemn masiv de pin. Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulație plană, iar nodurile conferă materialului unicitate și un aspect rustic. Cadru stabil: Cadrul din lemn asigură robustețe și stabilitate. Blat robust: Mas ...

Descriere


vidaXL Masă de bar, alb, 100x50x110 cm, lemn masiv de pin

Savurați un pahar din vinul preferat sau bucurați-vă de o masă gustoasă împreună cu familia și prietenii, în jurul acestei mese de bar din lemn! Lemn masiv de pin: Această masă de petrecere este realizată din lemn masiv de pin. Lemnul masiv de pin este un material natural frumos. Lemnul de pin are o granulație plană, iar nodurile conferă materialului unicitate și un aspect rustic. Cadru stabil: Cadrul din lemn asigură robustețe și stabilitate. Blat robust: Masa de canapea are un blat robust, perfect pentru a vă așeza băuturile, alimentele și alte obiecte decorative. Notă: Fiecare produs include un manual de asamblare în cutie, pentru o asamblare ușoară. Culoare: Alb Material: Lemn masiv de pin Dimensiuni: 100 x 50 x 110 cm (l x ad. x î)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Masă de bar, alb, 100x50x110 cm, lemn masiv de pin de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Masă de bar, alb, 100x50x110 cm, lemn masiv de pin sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.