vidaXL Măsuță laterală, negru, 55x38x45 cm, lemn prelucrat 823332

185,40 lei (1 magazin)
Aceasta masa laterala emana o nota de farmec industrial, care va aduce un plus elegant in decorul sufrageriei dvs.! Material practic: Lemnul compozit este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si, de asemenea, prezinta durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate.Functia de depozitare: Masuta de cafea ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana reviste, carti, telecomenzi si alte obiecte mici.Blat robust: Blatul robust al mes ...

Descriere


vidaXL Măsuță laterală, negru, 55x38x45 cm, lemn prelucrat 823332

Aceasta masa laterala emana o nota de farmec industrial, care va aduce un plus elegant in decorul sufrageriei dvs.!

Material practic: Lemnul compozit este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si, de asemenea, prezinta durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate.Functia de depozitare: Masuta de cafea ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana reviste, carti, telecomenzi si alte obiecte mici.Blat robust: Blatul robust al mesei este perfect pentru a va aseza bauturile, gustarile si obiectele decorative.Cadru stabil: Cadrul din fier asigura robustete si stabilitate.Cadru industrial: Adaugati un stil industrial fermecator decorului dvs. interior actual. Aceasta adauga designul inspirat din vechile fabrici si a spatiului industrial, in zona dvs. de locuit.

Nota:

Fiecare produs include un manual de asamblare in cutie, pentru o instalare usoara.Culoare: NegruMaterial: Lemn prelucrat, lemnDimensiuni: 55 x 38 x 45 cm (l x ad. x i)

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Măsuță laterală, negru, 55x38x45 cm, lemn prelucrat 823332 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Măsuță laterală, negru, 55x38x45 cm, lemn prelucrat 823332 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.