vidaXL Măsuță de cafea, gri sonoma, 50x46x50 cm, lemn prelucrat 830904

169,40 lei (1 magazin)
Adaugati o nota de eleganta in sufrageria dvs., cu aceasta masuta de cafea eleganta.   Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricat din lemn prelucrat, masa laterala este usor de curatat cu o carpa umeda.Spatiu amplu de depozitare: Aceasta masuta de canapea include un sertar si un compartiment, oferind spatiu amplu de depozitare pentru a v ...

Descriere


vidaXL Măsuță de cafea, gri sonoma, 50x46x50 cm, lemn prelucrat 830904

Adaugati o nota de eleganta in sufrageria dvs., cu aceasta masuta de cafea eleganta.

 

Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda si care prezinta, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricat din lemn prelucrat, masa laterala este usor de curatat cu o carpa umeda.Spatiu amplu de depozitare: Aceasta masuta de canapea include un sertar si un compartiment, oferind spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la indemana lucrurile esentiale.Blat robust: Blatul robust al mesei este perfect pentru a va aseza bauturile, gustarile si obiectele decorative.Picioare metalice: Picioarele din metal adauga un stil modern si calm interiorului dvs., asigurand in acelasi timp stabilitate.

 

Avertisment:

Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat impreuna cu dispozitivul de atasare pe perete furnizat.Culoare: Gri sonomaMaterial: Lemn prelucrat, metalDimensiuni: 50 x 46 x 50 cm (L x l x i)Asamblare necesara: DaLegal Documents:

Mai multe detalii despre prevenirea rasturnarii mobilierului tau pot fi gasite aici

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Măsuță de cafea, gri sonoma, 50x46x50 cm, lemn prelucrat 830904 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Măsuță de cafea, gri sonoma, 50x46x50 cm, lemn prelucrat 830904 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.