vidaXL Fotoliu, gri, piele naturală 286954

Acest fotoliu de lux, cu un design elegant, va fi punctul de atracție al oricărei încăperi. Va fi locul preferat al membrilor familiei, atunci când vor dori să stea de vorbă, să citească, să se uite la televizor sau doar să se relaxeze. Acest scaun capitonat are o tapițerie din piele naturală de capră, moale la atingere. De asemenea, fotoliul este căptușit în strat gros, pentru un plus de confort. Picioarele din lemn masiv de mango sunt foarte rezistente și durab ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


vidaXL Fotoliu, gri, piele naturală 286954

Acest fotoliu de lux, cu un design elegant, va fi punctul de atracție al oricărei încăperi. Va fi locul preferat al membrilor familiei, atunci când vor dori să stea de vorbă, să citească, să se uite la televizor sau doar să se relaxeze.

Acest scaun capitonat are o tapițerie din piele naturală de capră, moale la atingere. De asemenea, fotoliul este căptușit în strat gros, pentru un plus de confort. Picioarele din lemn masiv de mango sunt foarte rezistente și durabile. Acest fotoliu este ușor de asamblat.

  • Culoare: Gri
  • Material: Piele naturală de capră, lemn masiv de mango
  • Dimensiuni: 63 x 58 x 58 cm (l x ad. x î)
  • Lustruit, vopsit È™i lăcuit
  • UÈ™or de curățat
  • Asamblare necesară: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Fotoliu, gri, piele naturală 286954 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Fotoliu, gri, piele naturală 286954 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.