vidaXL Chiuvetă de bucătărie cu sită și sifon, oțel inoxidabil 145070

de la 262,49 lei (3 magazine)
Descriere Căutați o chiuvetă clasică și modernă pentru orice bucătărie, zonă de divertisment sau toaletă? Atunci această chiuvetă de bucătărie rotundă va fi o alegere optimă pentru dvs.!   Chiuveta este construită din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are o durabilitate îndelungată, performanță și frumusețe strălucitoare. Are o suprafață igienică, rezistentă la zgârieturi și fiabilă, care necesită ...

Descriere


vidaXL Chiuvetă de bucătărie cu sită și sifon, oțel inoxidabil 145070

Descriere

Căutați o chiuvetă clasică și modernă pentru orice bucătărie, zonă de divertisment sau toaletă? Atunci această chiuvetă de bucătărie rotundă va fi o alegere optimă pentru dvs.!

 

Chiuveta este construită din oțel inoxidabil de înaltă calitate și are o durabilitate îndelungată, performanță și frumusețe strălucitoare. Are o suprafață igienică, rezistentă la zgârieturi și fiabilă, care necesită o minimă îngrijire și întreținere. Chiuveta este instalată sub blat, dând impresia că blatul și chiuveta formează un întreg. Se livrează cu o sită și un sifon.

 

Chiuveta este ușor de asamblat.

Specificații
  • Culoare: Argintiu
  • Material: Oțel inoxidabil cu finisaj șlefuit
  • Dimensiuni chiuvetă (fără sifon): 42 x 16 cm (diam. x î)
  • Rezistent la pete și zgârieturi
  • Echipată complet cu sită și sifon
  • EAN: 8719883603209
  • SKU: 145070

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Chiuvetă de bucătărie cu sită și sifon, oțel inoxidabil 145070 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Chiuvetă de bucătărie cu sită și sifon, oțel inoxidabil 145070 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.