vidaXL Biblioteca cu 6 niveluri, negru, 76x32x192 cm, lemn prelucrat

de la 474,87 lei (3 magazine)
Aceasta biblioteca ofera o solutie ideala pentru organizarea cartilor si va fi un plus decorativ, dar practic, pentru decorul casei dvs.   Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda, prezentand, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricata din lemn prelucrat, biblioteca este usor de curatat.Spatiu amplu de depozitare: Raftul pentru carti ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine orga ...

Descriere


vidaXL Biblioteca cu 6 niveluri, negru, 76x32x192 cm, lemn prelucrat

Aceasta biblioteca ofera o solutie ideala pentru organizarea cartilor si va fi un plus decorativ, dar practic, pentru decorul casei dvs.

 

Material durabil: Lemnul prelucrat este de o calitate exceptionala, cu suprafata neteda, prezentand, de asemenea, durabilitate, stabilitate si rezistenta la umiditate. Fabricata din lemn prelucrat, biblioteca este usor de curatat.Spatiu amplu de depozitare: Raftul pentru carti ofera spatiu amplu de depozitare pentru a va pastra bine organizate si la ndemana revistele, cartile, obiectele decorative si alte lucruri esentiale.Picioare reglabile: Cele patru picioare reglabile cu suporturi din plastic mentin raftul de carti echilibrat pe teren neuniform si maresc stabilitatea.Cadru metalic: Cadrul metalic adauga un stil industrial interiorului dvs., asigurand n acelasi timp durabilitate si stabilitate.

 

Avertisment:

Pentru a preveni rasturnarea, acest produs trebuie utilizat mpreuna cu dispozitivul de atasare pe perete furnizat.

 

Bine de stiut:

Suruburile si diblurile pentru interiorul peretelui nu sunt incluse. Va sfatuim sa gasiti si sa utilizati suruburi si dibluri potrivite pentru peretii dvs. Daca nu sunteti sigur, puteti consulta un profesionist. Va rugam sa cititi si sa urmati fiecare pas din instructiuni.Culoare: NegruMaterial: Lemn prelucrat, metalDimensiuni: 76 x 32 x 192 cm (L x l x )Asamblare necesara: Da

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul vidaXL Biblioteca cu 6 niveluri, negru, 76x32x192 cm, lemn prelucrat de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru vidaXL Biblioteca cu 6 niveluri, negru, 76x32x192 cm, lemn prelucrat sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.