Victoria Secret Bombshell EDP 50 ml

Bombshell semnat Victoria`s Secret este un parfum Floral Fructat destinat femeilor. Bombshell a fost lansat in anul 2010 si a fost creat de Adriana Medina si Mark Knitkowski. Aroma angelica si plina de senzualitate te va tranforma de la prima pulverizare intr-o femeie plina de farmec si mister. Notele de varf sunt reprezentate de mandarina, grapefruit, ananas, capsuni si maracuia. Notele de mijloc sunt reprezentate de iasomie, fructe rosii, lacramioare, bujor si orhidee vanilata. Notel ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Victoria Secret Bombshell EDP 50 ml

Bombshell semnat Victoria`s Secret este un parfum Floral Fructat destinat femeilor. Bombshell a fost lansat in anul 2010 si a fost creat de Adriana Medina si Mark Knitkowski. Aroma angelica si plina de senzualitate te va tranforma de la prima pulverizare intr-o femeie plina de farmec si mister. Notele de varf sunt reprezentate de mandarina, grapefruit, ananas, capsuni si maracuia. Notele de mijloc sunt reprezentate de iasomie, fructe rosii, lacramioare, bujor si orhidee vanilata. Notele de baza sunt reprezentate de mosc, note lemnoase si lichen.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Victoria Secret Bombshell EDP 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Victoria Secret Bombshell EDP 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.