Vichy DERMABLEND fond de ten SPF35 #15-opal

de la 120,00 lei (2 magazine)
Fondul de ten Vichy Dermablend uniformizeaza nuanta pielii, acoperind micile imperfectiuni. Pentru defecte mici si moderate ale tenului: cearcane, pete pigmentare, roseata, acnee, cicatrici. Contine: 25% pigmenti corectori. Fara parabeni. Imediat, iregularitatile pielii sunt acoperite perfect. Tenul este uniformizat si luminos timp de 12H. Pielea devine supla, fara efect de masca. Utilizare: 1. Aplicati cu degetele sau cu un burete, din interior spre exterior. 2. Aplicati produsul ...

Descriere


Vichy DERMABLEND fond de ten SPF35 #15-opal

Fondul de ten Vichy Dermablend uniformizeaza nuanta pielii, acoperind micile imperfectiuni.
Pentru defecte mici si moderate ale tenului: cearcane, pete pigmentare, roseata, acnee, cicatrici.

Contine: 25% pigmenti corectori.
Fara parabeni.
Imediat, iregularitatile pielii sunt acoperite perfect. Tenul este uniformizat si luminos timp de 12H. Pielea devine supla, fara efect de masca.

Utilizare:
1. Aplicati cu degetele sau cu un burete, din interior spre exterior.
2. Aplicati produsul pana la urechi, gat si partea superioara a fruntii.
3. Repetati pana obtineti acoperirea dorita.

Despre brand Vichy
Produsele dermato-cosmetice Vichy sunt sinonime cu calitatea în domeniul îngrijirii pielii. Sunt concepute pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele si de tenuri, chiar si a celor mai sensibile. 
Produsele din gama Vichy ofera rezultate vizibile, datorita combinatiei dintre substantele active si apa termala Vichy, renumita pentru continutul ridicat al mineralelor cu proprietati calmante, fortifiante si regenerative.
Marca Vichy este un reprezentant tipic al convergentei de maxim succes între cosmetica si medicina. Tolerabilitatea excelenta, eficienta dovedita, formulele bazate pe cele mai noi studii, respectarea normelor etice în productie - acestea sunt atributele caracteristice produselor dermato-cosmetice Vichy.
Vichy ajuta cu succes femeile din întreaga lume, la îngrijirea zilnica a pielii si a tenului. Misiunea laboratoarelor Vichy este de a dezvolta o linie completa de produse cosmetice, pentru absolut toate tipurile de piele. 
Portofoliul acestui brand de dermato-cosmetice ofera totul pentru o îngrijire zilnica perfecta a întregii familii. Oricare ar fi cerintele pielii tale, Vichy îti ofera solutia.


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vichy DERMABLEND fond de ten SPF35 #15-opal de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vichy DERMABLEND fond de ten SPF35 #15-opal sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.