Versele-Laga Cavalor FiberForce 15 kg

147,88 lei (1 magazin)
Carcateristici: - Cavalor® FiberForce este un amestec bogat în fibre, cu conținut foarte scăzut de zahăr și amidon. - Efectul său este dovedit științific. - Această hrană este ideală pentru caii nervosi, supraîncărcați, cu sistem digestiv sensibil. - Conține un amestec de surse cheie de fibre, dar și granule din fibre extrudate, special concepute pentru nevoile lor. - Digest Control garantează cel mai mic conținut de amidon și zahăr, ceea ce are un efect deosebit ...

Descriere


Versele-Laga Cavalor FiberForce 15 kg

Carcateristici: - Cavalor® FiberForce este un amestec bogat în fibre, cu conținut foarte scăzut de zahăr și amidon. - Efectul său este dovedit științific. - Această hrană este ideală pentru caii nervosi, supraîncărcați, cu sistem digestiv sensibil. - Conține un amestec de surse cheie de fibre, dar și granule din fibre extrudate, special concepute pentru nevoile lor. - Digest Control garantează cel mai mic conținut de amidon și zahăr, ceea ce are un efect deosebit de pozitiv asupra funcției intestinale. Ingrediente: Coji de seminte de in, tulpini de lucerna, lucerna, tarate de grau, furaj din seminte de floarea-soarelui, soia, ulei de ovaz, coji, pulpa de sfecla uscata, seminte de in, tarate, gluten de porum, clorura de sodiu, monocalcic, fosfat, grau, carbonat de calciu, fructo-oligozaharide, furaje soia.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Versele-Laga Cavalor FiberForce 15 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Versele-Laga Cavalor FiberForce 15 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.