Versa Suport pentru pahar - Sintra

6,60 lei (1 magazin)
Descriere Un suport pentru pahar trebuie să fie elegant și potrivit cu restul decorului, acum poți alege exact ce este pe placul tău. Preț pe bucată. Produs disponibil în mai multe modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate. Culoare:Multicolor Brand:Versa Material:Sticla Instructiuni Intretinere:Se curata cu o carpa umeda si se sterg cu o ...

Descriere


Versa Suport pentru pahar - Sintra

Descriere

Un suport pentru pahar trebuie să fie elegant și potrivit cu restul decorului, acum poți alege exact ce este pe placul tău.

Preț pe bucată. Produs disponibil în mai multe modele. Vă rugăm să menționați în câmpul de observații al comenzii modelul preferat. Livrarea se va face în funcție de disponibilitate.

Culoare:Multicolor
Brand:Versa
Material:Sticla
Instructiuni Intretinere:Se curata cu o carpa umeda si se sterg cu o carpa uscata. Nu se pot spala in masina de spalat vase.
Cod de bare:8420327439543
Dimensiuni:H: 11cm | l: 11cm | 0.5cm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Versa Suport pentru pahar - Sintra de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Versa Suport pentru pahar - Sintra sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.