Verbatim Mini USB Drive 32GB Blue 49426

    Verbatim Mini USB Drive este mic, cantareste putin si este usor de utilizat. Capacul detasabil protejeaza conectorul USB atunci cand nu este folosit, ceea ce este util in special atunci cand utilizati snurul optional pentru a atasa unitatea la cheia sau telefonul mobil.  Simplu si usor de utilizat, trebuie doar sa scoateti capacul, si conectati-l in orice port USB 2.0.   FUNCTII PRINCIPALE Mic si usor. Usor de utilizat atunci cand sunteti in mers; ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Verbatim Mini USB Drive 32GB Blue 49426

 
 
Verbatim Mini USB Drive este mic, cantareste putin si este usor de utilizat. Capacul detasabil protejeaza conectorul USB atunci cand nu este folosit, ceea ce este util in special atunci cand utilizati snurul optional pentru a atasa unitatea la cheia sau telefonul mobil. 
Simplu si usor de utilizat, trebuie doar sa scoateti capacul, si conectati-l in orice port USB 2.0.
 
FUNCTII PRINCIPALE
  • Mic si usor. Usor de utilizat atunci cand sunteti in mers;
  • Capacul detasabil protejeaza conectorul USB;
  • Interfata USB 2.0.

49426

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Verbatim Mini USB Drive 32GB Blue 49426 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Verbatim Mini USB Drive 32GB Blue 49426 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.