Venum Manusi MMA Challenger Skintex Leather

219,00 lei (1 magazin)
Daca doriti o pereche de manusi la un foarte bun raport calitate-pret, cu un stil distinctiv atunci manusile MMA Venum Challenger Skintex Leather sunt ceea ce ai nevoie. Aceste manusi durabile din PU sunt perfecte atat pentru antrenament cat si pentru lupta. Cu o spuma de inalta densitate, acestea va vor oferi o protectie ridicata. Fiecare deget (inclusiv degetul mare) are un strat intarit pentru a oferii protectia optima pentru mana ta, chiar si la cele mai puternice impacturi. ...

Descriere


Venum Manusi MMA Challenger Skintex Leather

Daca doriti o pereche de manusi la un foarte bun raport calitate-pret, cu un stil distinctiv atunci manusile MMA Venum Challenger Skintex Leather sunt ceea ce ai nevoie.

Aceste manusi durabile din PU sunt perfecte atat pentru antrenament cat si pentru lupta. Cu o spuma de inalta densitate, acestea va vor oferi o protectie ridicata.

Fiecare deget (inclusiv degetul mare) are un strat intarit pentru a oferii protectia optima pentru mana ta, chiar si la cele mai puternice impacturi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Venum Manusi MMA Challenger Skintex Leather de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Venum Manusi MMA Challenger Skintex Leather sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.