Vents VENTS.100MA

118,99 lei (1 magazin)
Ventilator cu jaluzele automate, diametrul 100 mm 98mc/h, 100MA, VENTS are jaluzele cu deschidere automată. Ventilatorul cu jaluzele automate 100 MA, VENTS este destinat pentru ventilarea continuă sau periodică a băilor, dușurilor, bucătăriilor sau altor spații utilitare. Este posibil montare pe perete sau tavan. Corpul și rotorul este fabricat din material plastic ABS. Motorul ventilatorului este cu protecție contra supraîncălzirii.   ...

Descriere


Vents VENTS.100MA

Ventilator cu jaluzele automate, diametrul 100 mm 98mc/h, 100MA, VENTS are jaluzele cu deschidere automată.

Ventilatorul cu jaluzele automate 100 MA, VENTS este destinat pentru ventilarea continuă sau periodică a băilor, dușurilor, bucătăriilor sau altor spații utilitare. Este posibil montare pe perete sau tavan. Corpul și rotorul este fabricat din material plastic ABS. Motorul ventilatorului este cu protecție contra supraîncălzirii.

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vents VENTS.100MA de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vents VENTS.100MA sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.