Vedda Colesterol, 20 plicuri

8,00 lei (1 magazin)
Ceai Colesterol Vedda, 20 plicuri:  ceai pe baza de plante cu importante proprietati terapeutice, care actioneza sinergic pentru a reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor si pentru a le mentine in limitele normale, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si a afectiunilor cardiovasculare. Ceaiul verde este un excelent tonic general, are o puternica actiune antioxidanta si imunostimulatoare, mesteacanul este diuretic si depurativ, eliminand calculii urinari si ajutan ...

Descriere


Vedda Colesterol, 20 plicuri

Ceai Colesterol Vedda, 20 plicuriceai pe baza de plante cu importante proprietati terapeutice, care actioneza sinergic pentru a reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor si pentru a le mentine in limitele normale, reducand riscul aparitiei aterosclerozei si a afectiunilor cardiovasculare. Ceaiul verde este un excelent tonic general, are o puternica actiune antioxidanta si imunostimulatoare, mesteacanul este diuretic si depurativ, eliminand calculii urinari si ajutand la reducerea colesterolului, papadia protejeaza ficatul si ii mentine sanatatea si functionarea optima, iar patlagina are efect antiinflamator, antimicrobian, diuretic, expectorant si astringent. Mod de prezentare: cutie cu 20 plicuri x 2.5g.
Ingredienteanghinare, ceai verde, mesteacan, papadie
Mod de administraresub forma de infuzie - se adauga 250ml apa fierbinte peste 1-2 plicuri de ceai si se lasa la infuzat timp de 4-5 minute, apoi se consuma.
Cantitate20 buc.
AfectiuniAfectiuni cardiace, Colesterol, Sistem circulator.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Vedda Colesterol, 20 plicuri de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Vedda Colesterol, 20 plicuri sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.