Valera Diffuser DSN difuzor pentru uscator de par pentru modelele SXJ, SX, SN, 584

Descriere Valera Diffuser DSN Difuzorul Valera Diffuser DSN ajută la crearea facilă a unei coafuri aerisite, încă de la rădăcini. Accentuează buclele și conferă părului un volum bogat! Caracteristici: conferă volum părului asigură uscarea uniformă a părului Cum se utilizează: Capul se fixează pe gâtul uscătorului compatibil. În timpul uscării, se prind șuvițe individuale între țepii rotun ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Valera Diffuser DSN difuzor pentru uscator de par pentru modelele SXJ, SX, SN, 584

Descriere Valera Diffuser DSN

Difuzorul Valera Diffuser DSN ajută la crearea facilă a unei coafuri aerisite, încă de la rădăcini. Accentuează buclele și conferă părului un volum bogat!

Caracteristici:

  • conferă volum părului
  • asigură uscarea uniformă a părului

Cum se utilizează:
Capul se fixează pe gâtul uscătorului compatibil. În timpul uscării, se prind șuvițe individuale între țepii rotunjiți ai difuzorului și se ridică ușor.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Valera Diffuser DSN difuzor pentru uscator de par pentru modelele SXJ, SX, SN, 584 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Valera Diffuser DSN difuzor pentru uscator de par pentru modelele SXJ, SX, SN, 584 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.