Uriage Sampon tratament kerato-reductor DS Hair, 150 ml

56,00 lei (1 magazin)
URIAGE D.S. HAIR sampon tratament kerato-reductor este creat special pentru a combate matreata severa. Inovatia DS Hair reprezinta prima gama creata special pentru a combate matreata, pe baza de Apa Termala din Alpii Francezi. Beneficii URIAGE D.S. HAIR sampon tratament kerato-reductor: Textura lejera ofera stralucire si delicatete parului Are actiune durabila: actiune calmanta eficace Este placut la utilizare, lasa parul catifelat si nu usuca Bogat in luteolina inhibito ...

Descriere


Uriage Sampon tratament kerato-reductor DS Hair, 150 ml

URIAGE D.S. HAIR sampon tratament kerato-reductor este creat special pentru a combate matreata severa.


Inovatia DS Hair reprezinta prima gama creata special pentru a combate matreata, pe baza de Apa Termala din Alpii Francezi.

Beneficii URIAGE D.S. HAIR sampon tratament kerato-reductor:

  • Textura lejera ofera stralucire si delicatete parului
  • Are actiune durabila: actiune calmanta eficace
  • Este placut la utilizare, lasa parul catifelat si nu usuca
  • Bogat in luteolina inhibitor al hialuronidazei si a elastazei, extractul de floare de colt mentine integritatea tesutului cutanat.
  • Beta-sisterolii, derivatii de bisabolan si taninii, confera extractului de floare de colt proprietati emoliente, calmante, antiinflamatoare, antiseptice si antifungice de exceptie


Cod producator: Uriage

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uriage Sampon tratament kerato-reductor DS Hair, 150 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uriage Sampon tratament kerato-reductor DS Hair, 150 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.