Uriage Deodorant Roll-On Delicat, fără Aluminiu, 50 ml

de la 34,99 lei (2 magazine)
Acest deodorant, a cărui formulă nu conține sare de clorhidrat de aluminiu, asigură catifelarea reală a pielii și eficacitate timp de 24 de ore împotriva mirosurilor neplăcute. Controlează mirosurile neplăcute Inhibă enzimele care cauzează transpirația excesivă și controlează mirosul corpului, datorită acțiunii sale antiadezive. Rezultate 24 ore protecție întreaga zi împotriva mirosurilor neplăcute ale corpului. Recomandări Ușor de utilizat, aplic ...

Descriere


Uriage Deodorant Roll-On Delicat, fără Aluminiu, 50 ml

Acest deodorant, a cărui formulă nu conține sare de clorhidrat de aluminiu, asigură catifelarea reală a pielii și eficacitate timp de 24 de ore împotriva mirosurilor neplăcute.


Controlează mirosurile neplăcute

Inhibă enzimele care cauzează transpirația excesivă și controlează mirosul corpului, datorită acțiunii sale antiadezive.

Rezultate

24 ore protecție întreaga zi împotriva mirosurilor neplăcute ale corpului.

Recomandări

Ușor de utilizat, aplicați deodorantul roll-on pe pielea curată și uscată. Nu aplicați produsul pe piele iritată.


Cod producator: Uriage

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uriage Deodorant Roll-On Delicat, fără Aluminiu, 50 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uriage Deodorant Roll-On Delicat, fără Aluminiu, 50 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.