Urban Armor Gear Outback Bio Orange pentru iPhone 12 Mini

39,00 lei (1 magazin)
Husa Urban Armor Gear Outback Bio pentru iPhone 12 Mini prezinta un design solid si este eco-friendly. Aceasta este 100% compostabila, neavand efecte nocive asupra mediului inconjurator.   Constructie 100% biodegradabila Compatibila cu incarcarea wireless Marginile in relief protejeaza ecranul Compatibila cu MagSafe Compatibila cu incarcare wireless Constructie 100% biodegradabila Husa UAG (Urban Armor Gear) Outback Bio este construita doar din materiale compostabile, neavan ...

Descriere


Urban Armor Gear Outback Bio Orange pentru iPhone 12 Mini

Husa Urban Armor Gear Outback Bio pentru iPhone 12 Mini prezinta un design solid si este eco-friendly. Aceasta este 100% compostabila, neavand efecte nocive asupra mediului inconjurator.
 
Constructie 100% biodegradabila
Compatibila cu incarcarea wireless
Marginile in relief protejeaza ecranul
Compatibila cu MagSafe
Compatibila cu incarcare wireless

Constructie 100% biodegradabila
Husa UAG (Urban Armor Gear) Outback Bio este construita doar din materiale compostabile, neavand efecte nocive asupra mediului inconjurator.

Marginile in relief iti protejeaza ecranul
Marginile carcasei sunt iesite in relief pentru a proteja ecranul in cazul in care il scapi cu fata in jos.

In conformitate cu standardele militare impotriva cazaturilor si socurilor
Husa a fost testata in conformitate cu standardele militare MIL STD 810G 516.6 impotriva cazaturilor, pentru ca telefonul iPhone 12 Mini sa fie protejat in orice situatie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Urban Armor Gear Outback Bio Orange pentru iPhone 12 Mini de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Urban Armor Gear Outback Bio Orange pentru iPhone 12 Mini sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.