Uponor Ornament rigola Aqua Ambient, incastrat, 600 mm, otel inoxidabil, negru, 1136422

183,99 lei (1 magazin)
    Uponor Aqua Ambient este un canal de duș plat care vă permite să nivelați podeaua băii, creând astfel o zonă de duș confortabilă, fără trepte. Înălțimea reglabilă a canalului de duș face instalarea ușoară, iar grătarul detașabil face sifonul ușor de curățat.    Modelul Aqua Ambient este potrivit pentru utilizare atât în gospodării private, cât și în clădiri publice.    Sifonul este furnizat fără ornamentul gratar. Puteți selecta individu ...

Descriere


Uponor Ornament rigola Aqua Ambient, incastrat, 600 mm, otel inoxidabil, negru, 1136422

   Uponor Aqua Ambient este un canal de duș plat care vă permite să nivelați podeaua băii, creând astfel o zonă de duș confortabilă, fără trepte. Înălțimea reglabilă a canalului de duș face instalarea ușoară, iar grătarul detașabil face sifonul ușor de curățat.

   Modelul Aqua Ambient este potrivit pentru utilizare atât în gospodării private, cât și în clădiri publice.

   Sifonul este furnizat fără ornamentul gratar. Puteți selecta individual un grătar din colecția Uponor Aqua Ambient, pentru a se potrivi stilului băii dumneavoastră.

Caracteristicile rigolei de duș Uponor Aqua Ambient:

  • - Oțel inoxidabil cu finisaj mat;
  • - Marginile rotunjite asigura siguranta;
  • - Suprafață complet netedă, uniformă;
  • - Dimensiune: de la 600 la 1000 mm
  • - Toate ornamentele sunt compatibile cu sifoanele Uponor Aqua Ambient
  • - finisaj  anticoroziv
  • - rezistente pana la o presiune de 300 kg


Instalare usoara 

   Reglarea se efectuează pe înălțime - în timpul instalării este necesar să se alinieze corect canalul de duș folosind picioarele de susținere și să-l fixeze pe bază.În plus, puteți alege un grătar din oțel inoxidabil pentru scurgerea dușului care se potrivește cu interiorul băii.

   Duşurile la nivelul pardoselii sunt extrem de confortabile. Ele permit intrarea fără prag în baie sau cabina de duș și oferă o libertate de mișcare mai ridicată decât soluțiile convenționale. Rigolele de duș Uponor Aqua Ambient drenează apa prin profile elegante din oțel inoxidabil. Indiferent dacă sunt montate în spa, acasă sau în facilități sportive, Uponor Aqua Ambient asigură o pardoseală sigură, fără pericole de împiedicare.

   Sifoanele pentru pardoseală Uponor oferă forma compactă clasică pentru dușurile cu scurgere la nivelul podelei sau scurgeri baie. Această variantă minimalistă a scurgerii apei este populară pentru case, piscine sau în zonele de spa. Performanța scurgerii rămâne ridicată, indiferent de designul pe care îl alegeți.   


Caracteristici principale :

  • - latime de instalare 600 de mm:
  • - material : otel inoxidabil
  • - grosime : 27 mm
  • - adancime : 72 mm
  • - finisaj mat
  • - culoare : negru


Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Uponor Ornament rigola Aqua Ambient, incastrat, 600 mm, otel inoxidabil, negru, 1136422 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Uponor Ornament rigola Aqua Ambient, incastrat, 600 mm, otel inoxidabil, negru, 1136422 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.