Universal Nutrition Immun-C Powder 100 servings - Orange

88,67 lei (1 magazin)
Universal Nutrition Immun-C Powder 100 serviri – Orange  este o pudra racoritoare si cu gust delicios de vitamina C, imbunatatita cu vitamina D pentru sprijin imunitatea si electroliti cheie pentru rehidratare si reaprovizionare. Vitamina C este un nutrient solubil in apa binecunoscut pentru rolul sau vital in sanatatea imuna si este un antioxidant extrem de eficient care poate proteja celulele corpului de deteriorarea cauzata de radicalii liberi, printre altele. Fiecare p ...

Descriere


Universal Nutrition Immun-C Powder 100 servings - Orange

Universal Nutrition Immun-C Powder 100 serviri – Orange este o pudra racoritoare si cu gust delicios de vitamina C, imbunatatita cu vitamina D pentru sprijin imunitatea si electroliti cheie pentru rehidratare si reaprovizionare. Vitamina C este un nutrient solubil in apa binecunoscut pentru rolul sau vital in sanatatea imuna si este un antioxidant extrem de eficient care poate proteja celulele corpului de deteriorarea cauzata de radicalii liberi, printre altele. Fiecare portie de IMMUN-C furnizeaza corpului dumneavoastra o doza puternica de 1000 mg de vitamina C care se dizolva rapid apa.

Mod de administrare: Se amesteca 1/2 cupe cu 250-300 ml apa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Universal Nutrition Immun-C Powder 100 servings - Orange de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Universal Nutrition Immun-C Powder 100 servings - Orange sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.