Ubiquiti UAP-AC-PRO-EU

779,99 lei (1 magazin)
Acces point UniFi Ubiquii AC PRO, Dual Band, Exterior, Gigabit, AP, 2xWAN, 2 antene, UAP-AC-PRO-EU AP-ul UAP-AC-PRO-EU Pro (U6 Pro, 802.11ac) este un punct de acces de la Ubiquiti, cu banda dubla, de 2.6 si 5 Ghz ideal pentru utilizarea acasa sai la birou. Pachetul include kitul de montaj, iar aparatul este simplu de montat si configurat. Alimentarea se face prin PoE, utilziand adaptorul inclus. Software-ul inclus in acest AP este unul din cele mai avansate si performante s ...

Descriere


Ubiquiti UAP-AC-PRO-EU

Acces point UniFi Ubiquii AC PRO, Dual Band, Exterior, Gigabit, AP, 2xWAN, 2 antene, UAP-AC-PRO-EU

AP-ul UAP-AC-PRO-EU Pro (U6 Pro, 802.11ac) este un punct de acces de la Ubiquiti, cu banda dubla, de 2.6 si 5 Ghz ideal pentru utilizarea acasa sai la birou.

Pachetul include kitul de montaj, iar aparatul este simplu de montat si configurat. Alimentarea se face prin PoE, utilziand adaptorul inclus.

Software-ul inclus in acest AP este unul din cele mai avansate si performante sisteme de operare pentru retelistica. Are inclus un sistem de harti, statistici detaliate, permite setarea retelelor de tip Guest, s.a.

 

 

 

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ubiquiti UAP-AC-PRO-EU de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ubiquiti UAP-AC-PRO-EU sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.