UAG Plasma iPhone XS Max Cobalt

Carcasasemi-transparenta Urban Armor Gear Plasma are un design solid, creat pentru a-tiproteja telefonul iPhone XS Max. Husa UAG Plasma iti ofera o protectie superioara intr-unlook futuristic si elegant.   Constructie solida Extremitati armate pentru extra protectie (MIL-STD 810G 516.6) Protectie si functionalitate superioare Butoane proiectate in relief pentru acces facil Special construita pentru iPhone XS MaxConstructiesolidaCarcasa UAG (Urban Armor Gear) Plasma este ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


UAG Plasma iPhone XS Max Cobalt

Carcasasemi-transparenta Urban Armor Gear Plasma are un design solid, creat pentru a-tiproteja telefonul iPhone XS Max. Husa UAG Plasma iti ofera o protectie superioara intr-unlook futuristic si elegant.   Constructie solida Extremitati armate pentru extra protectie (MIL-STD 810G 516.6) Protectie si functionalitate superioare Butoane proiectate in relief pentru acces facil Special construita pentru iPhone XS MaxConstructiesolidaCarcasa UAG (Urban Armor Gear) Plasma este realizatadintr-un strat TPU care a fost creat pentru a asigura protectie si potrivireimpecabila, fiind completata de un strat exterior dur. Marginile care ies inevidenta, logo-ul metalic si detaliile de efect ofera un design futuristic sielegant carcasei.Extremitatiarmate pentru extra protectieMarginile vulnerabile ale telefonului iPhone XS Max au parte deprotectie extra cu noua carcasa UAG Plasma datorita adaugarii armamentului inzonele in care conteaza cel mai mult, astfel poti sa fii sigur ca telefonul taueste protejat impotriva cazaturilor. Carcasaa fost testata in conformitate cu standardele militare MIL-STD 810G 516.6, pentru ca telefonul tau sa fie protejat in oricesituatie.Protectie si functionalitate superioare Carcasa ofera functionalitate si acces facil la porturiletelefonului, oferind decupaj pentru camera din spate si blit. Mai mult decatatat, ai parte de butoane protejate de un strat TPU care pastreazaaccesibilitatea chiar si atunci cand porti manusi. Butoaneproiectate in relief pentru acces facilCarcasa urmareste perfect designul iPhone XS Max si ofera butoanein relief pentru un acces facil.Creataspecial pentru iPhone XS MaxUAG Plasma fost proiectata avand iPhone XS Max in minte,potrivindu-se perfect cu acesta pentru ca tu sa il poti proteja, bucurandu-tede toate functionalitatile sale. * MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UAG Plasma iPhone XS Max Cobalt de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UAG Plasma iPhone XS Max Cobalt sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.