UAG Metropolis iPhone XS Max Black

Echipeaza-titelefonul iPhone XS Max cu protectie la nivelul standardelor militare! Husa Metropolisde la UAG are incorporat un portofel pentru carduri, fiind impermeabila sirezistenta la impact. Ce altceva iti mai poti dori?  Design patentat rezistent la impact pentru protectie multilaterala premium Portofel pentru carduri incorporat Exterior impermeabil Testata conform standardelor militare de protectie impotriva cazaturilor si socurilor Protectie si functionalitate superi ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


UAG Metropolis iPhone XS Max Black

Echipeaza-titelefonul iPhone XS Max cu protectie la nivelul standardelor militare! Husa Metropolisde la UAG are incorporat un portofel pentru carduri, fiind impermeabila sirezistenta la impact. Ce altceva iti mai poti dori?  Design patentat rezistent la impact pentru protectie multilaterala premium Portofel pentru carduri incorporat Exterior impermeabil Testata conform standardelor militare de protectie impotriva cazaturilor si socurilor Protectie si functionalitate superioare Design patentat rezistent la impact pentruprotectie multilaterala premiumTehnologia patentata incorporata vine intr-un design ineditcreat dintr-un strat interior compact si finisaj din cauciuc pentru o protectiepremium. Forma unica a carcasei UAG Metropolis ofera o protectie completa in fatapericolelor zilnice, avand, totodata, un design elegant. In plus, ai protectiesporita impotriva zgarieturilor, datorita constructiei in forma de coperta decarte, ce acopera display-ul telefonului.Portofel pentrucarduri incorporatDesignul carcasei incorporeaza un buzunar practic pentru catu sa iti pastrezi cardurile, banii sau permisul auto la indemana. Astfel, cu nouacarcasa Metropolis iti poti lasa portofelul acasa. ExteriorimpermeabilDatorita tehnologiei FrogSkin, carcasa UAG Metropolis asiguraaderenta in orice conditii, iar finisajul din cauciuc ii ofera un lookfantastic. Tehnologia folosita pentru aceasta carcasa are cel mai inalt grad deprotectie dintre toate carcasele UAG, deci poti sa fii sigur ca noul tau iPhoneXS Max este protejat. Testatacu grad militarAceasta carcasa eleganta a fost creata pentru uz zilnic inorice conditii si a fost testata conform standardelor militare MIL STD 810G516.6 impotriva cazaturilor si socurilor, pentru ca iPhone XS Max sa aiba parte deprotectie premium. Protectiesi functionalitate superioare Carcasa UAG Metropolis ofera functionalitate si acces facilla porturile telefonului, oferind decupaj pentru camera din spate si blit, catu sa de bucuri de pozele pe care le faci. Butoanele protejate de un strat TPU pastreazaaccesibilitatea chiar si atunci cand porti manusi. * MIL-STD 810 este o certificare US Military aplicata echipamentelor care pot rezista in conditii extreme. Desi este acordata in mod normal aplicatiilor militare, aceasta certificare este oferita si unui numar de produse comerciale, care tind catre aceleasi standarde de protectie, durabilitate si robustete.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul UAG Metropolis iPhone XS Max Black de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru UAG Metropolis iPhone XS Max Black sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.