Ty Plus pisica fiona (24 cm)

79,90 lei (1 magazin)
O miscare din codita Si un tors micut Sunt semne pentr-un pisicut Ca mangaiat vrea pe blanita. Atentie! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Produsul poate contine componente mici ce pot fi inghitite. Scoateti toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Feriti produsul de temperaturi ridicate si de umiditate. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia fata de cele afisate de monitorul dumneavoastra. Produsele si accesoriile au fost testate in conformitate cu Nor ...

Descriere


Ty Plus pisica fiona (24 cm)

O miscare din codita
Si un tors micut
Sunt semne pentr-un pisicut
Ca mangaiat vrea pe blanita.

Atentie! Nerecomandat copiilor sub 3 ani. Produsul poate contine componente mici ce pot fi inghitite. Scoateti toate elementele ambalajului inainte de a da jucaria unui copil. Feriti produsul de temperaturi ridicate si de umiditate. Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia fata de cele afisate de monitorul dumneavoastra. Produsele si accesoriile au fost testate in conformitate cu Normele Europene pentru Siguranta Jucariilor (CE).

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Ty Plus pisica fiona (24 cm) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Ty Plus pisica fiona (24 cm) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.