Trovet Hypoallergenic Insect Dog (IPD) 3 kg

de la 129,91 lei (4 magazine)
- TROVET HYPOALLERGENIC INSECT este o inovație la nivel mondial în nutriția hipoalergenică bazată pe cele mai recente rezultate ale cercetării - cu proteine din insecte. Hipoalergenic (Insect) este o sursă unică de proteine animala (larvele Black Fly Soldier - Hermetia illucens)) și o sursă de carbohidrați (cartof). - Sursa de proteine: insecte 100%. - Sursa de carbohidrați: cartof 100%. - Fără lactoză, proteine din soia și gluten. - Ușor de digerat. Indicaţii: - în ...

Descriere


Trovet Hypoallergenic Insect Dog (IPD) 3 kg

- TROVET HYPOALLERGENIC INSECT este o inovație la nivel mondial în nutriția hipoalergenică bazată pe cele mai recente rezultate ale cercetării - cu proteine din insecte. Hipoalergenic (Insect) este o sursă unică de proteine animala (larvele Black Fly Soldier - Hermetia illucens)) și o sursă de carbohidrați (cartof). - Sursa de proteine: insecte 100%. - Sursa de carbohidrați: cartof 100%. - Fără lactoză, proteine din soia și gluten. - Ușor de digerat. Indicaţii: - în caz de alergii alimentare - intoleranță la alimente Contraindicații: Hipersensibilitate la proteinele insectelor Alerigii la midii si crustacee Cățeluși Se recomandă ca avizul medicului veterinar să fie solicitat înainte de utilizare. Durata recomandată a utilizării pentru hipoalergen (insecte) este inițial de 3 până la 8 săptămâni. Atunci când reacțiile de hipersensibilitate dispar, hipoalergenul (Insecte) poate fi oferit pe viață ca dietă completă. Ingrediente: cartofi, făină din carne de insecte, grăsime pasăre, vitamine și minerale, ficat de pasăre (hidrolizat), carbonat de calciu, ulei de pește, semințe de in. Minerale: calciu 1,46%, fosfor 1,34%, sodiu 0,35%, potasiu 0,38%, cupru 10 mg / kg, zinc 100 mg / kg, iod 2 mg / kg, acid linoleic 2,1% , acid linoleic Alpha  0,22%. Vitamine: Vitamina A 25000 UI / kg, Vitamina D3 2000 UI / kg, Vitamina E 500 mg / kg.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trovet Hypoallergenic Insect Dog (IPD) 3 kg de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trovet Hypoallergenic Insect Dog (IPD) 3 kg sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.