Trixie Solutie Pentru Urechi 50ml 2547

de la 13,01 lei (2 magazine)
Aceasta solutie e ideala pt.curatarea urechilor la caini, pisici si alte animale mici.Solutia curata,ingrijeste si dezodorizeaza urechea. Folosirea regulata a solutiei mentine urechile curate si previne inbolnavirea acestora. Utilizare:pentru indepartarea mizeriei se picura solutie in scoica urechii,iar apoi se maseaza usor cu o discheta de vata. Atentie! Nu se folosesc betisoare de ureche. ...

Descriere


Trixie Solutie Pentru Urechi 50ml 2547

Aceasta solutie e ideala pt.curatarea urechilor la caini, pisici si alte animale mici.Solutia curata,ingrijeste si dezodorizeaza urechea. Folosirea regulata a solutiei mentine urechile curate si previne inbolnavirea acestora. Utilizare:pentru indepartarea mizeriei se picura solutie in scoica urechii,iar apoi se maseaza usor cu o discheta de vata. Atentie! Nu se folosesc betisoare de ureche.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trixie Solutie Pentru Urechi 50ml 2547 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trixie Solutie Pentru Urechi 50ml 2547 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.