Trixie Bol pentru încetinirea hrănirii pentru câini (1.4 l; Ø25cm)

28,70 lei (1 magazin)
Castron pentru încetinirea hrănirii pentru câini cu comparrtimente de forme și mărimi diferite de la Trixie, Germania. Datorită designului său, împiedică câinele să înfulece mâncarea, în timp ce materialul său moale este delicat cu gura și gingiile. Potrivit pentru toate tipurile de alimente. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Bolul este livrat într-o culoare aleatorie. ...

Descriere


Trixie Bol pentru încetinirea hrănirii pentru câini (1.4 l; Ø25cm)

Castron pentru încetinirea hrănirii pentru câini cu comparrtimente de forme și mărimi diferite de la Trixie, Germania. Datorită designului său, împiedică câinele să înfulece mâncarea, în timp ce materialul său moale este delicat cu gura și gingiile. Potrivit pentru toate tipurile de alimente. Se poate spăla în mașina de spălat vase. Bolul este livrat într-o culoare aleatorie.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Trixie Bol pentru încetinirea hrănirii pentru câini (1.4 l; Ø25cm) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Trixie Bol pentru încetinirea hrănirii pentru câini (1.4 l; Ø25cm) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.