Total Spaclu inox - 100mm (INDUSTRIAL)

de la 10,51 lei (2 magazine)
Spaclu Inox TOTAL, INDUSTRIAL Spaclul TOTAL are o lama deosebita din inox, lustruita oglinda, cu colturi drepte, micro - finisate. Flexibilitatea si rezistenta lamei garanteaza cele mai bune rezultate in fiecare lucrare. Prezinta o ergonomie de top pentru cele mai variate locuri de aplicare. Flexibilitatea si durabilitatea sunt garantate in toate conditiile de lucru.   Manerul este confectionat din plastic special , pentru a obtine o buna rezistenta in timp ...

Descriere


Total Spaclu inox - 100mm (INDUSTRIAL)

Spaclu Inox TOTAL, INDUSTRIAL
Spaclul TOTAL are o lama deosebita din inox, lustruita oglinda, cu colturi drepte, micro - finisate. Flexibilitatea si rezistenta lamei garanteaza cele mai bune rezultate in fiecare lucrare.
Prezinta o ergonomie de top pentru cele mai variate locuri de aplicare. Flexibilitatea si durabilitatea sunt garantate in toate conditiile de lucru.  
Manerul este confectionat din plastic special , pentru a obtine o buna rezistenta in timp

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Spaclu inox - 100mm (INDUSTRIAL) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Spaclu inox - 100mm (INDUSTRIAL) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.