Total Perie Sarma Cupa cu Toroane

Perie Sarma Cupa TOTAL, cu Toroane Domeniu de utilizare: destinate utilizarii pe masini rotative de tip polizor unghiular (flex) cu ax de montaj filetat M14 si turatia maxima inscrisa in tabel, in operatii de curatire, debavurare, eliminare a oxizilor, vopselei, etc. Peria din fire de sarma de otel arc, grosime 0.5 mm, rasucite in toroane, finisaj alamit.  Cupa suport ambutisata din tabla de otel cu grosimea de 1.5 mm, finisaj vopsit, turatie maxima gravata. Piulita M14 ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Total Perie Sarma Cupa cu Toroane

Perie Sarma Cupa TOTAL, cu Toroane

Domeniu de utilizare: destinate utilizarii pe masini rotative de tip polizor unghiular (flex) cu ax de montaj filetat M14 si turatia maxima inscrisa in tabel, in operatii de curatire, debavurare, eliminare a oxizilor, vopselei, etc.

Peria din fire de sarma de otel arc, grosime 0.5 mm, rasucite in toroane, finisaj alamit. 

Cupa suport ambutisata din tabla de otel cu grosimea de 1.5 mm, finisaj vopsit, turatie maxima gravata.

Piulita M14 din otel, galvanizata, inaltime 11 mm, deschidere cheie 22 mm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Perie Sarma Cupa cu Toroane de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Perie Sarma Cupa cu Toroane sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.