Total Green Lampa BAT 1xE27 max. 60W Alb 25136

12,98 lei (1 magazin)
Aparatura pe care o prezentam este ceea ce lipseste oricarui spatiu. Fie ca esti acasa, la birou sau in oras, tot timpul vrei sa te simti in siguranta, iar produsele noastre marca Total Green iti pot asigura asta. Linia de produse are caracteristici specifice care o fac sa se deosebeasca de oricare altele, iar tu vei vedea diferenta. Culoarea alba a lampii prezentate si carcasa gri o face vizibila atat in incaperi mici, cat si in locurile spatioase. Gradul sporit de utilitate o adu ...

Descriere


Total Green Lampa BAT 1xE27 max. 60W Alb 25136

Aparatura pe care o prezentam este ceea ce lipseste oricarui spatiu. Fie ca esti acasa, la birou sau in oras, tot timpul vrei sa te simti in siguranta, iar produsele noastre marca Total Green iti pot asigura asta. Linia de produse are caracteristici specifice care o fac sa se deosebeasca de oricare altele, iar tu vei vedea diferenta. Culoarea alba a lampii prezentate si carcasa gri o face vizibila atat in incaperi mici, cat si in locurile spatioase. Gradul sporit de utilitate o aduce in topul preferintelor clientilor nostri. Aceasta functioneaza cu o singura sursa luminoasa de tip E27 pana la o valoare de 220-240V a tensiunii nominale. De asemenea, este rezistenta la conditii meteo nefavorabile, putand rezista la temperaturi cuprinse intre -20 si 40 de grade Celsius.
Factorul de protectie caracteristic IP54 este o caracteristica importanta a acestui corp, reprezentand un avantaj in momentul utilizarii sale. Totodata, valoarea puterii nominale de 60W este potrivita folosirii pe o perioada indelungata de timp, avand ca surse compatibile becurile incandescente, cu halogen, economice sau de tip LED. Materialele utilizate la confectionarea acestei lampi, aluminiu si sticla, sunt alese special pentru a-i conferi o rezistenta mare in timp.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Total Green Lampa BAT 1xE27 max. 60W Alb 25136 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Total Green Lampa BAT 1xE27 max. 60W Alb 25136 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.