Tomas Arsov Balsam de păr blond, decolorat și evidențiat Sapphire (Blonde Conditioner) 250 ml

66,00 lei (1 magazin)
Balsam nutritiv cu pigmenți de culoare pentru părul blond, decolorat, evidențiat și gri. Adaugă tonuri reci. Suprimă indicii de galben și auriu. Datorită pigmenților conținuți, neutralizează nuanța galbenă și aurie a părului. Subliniază tonurile reci ale părului. Adaugă strălucire, vindecă capetele sfâșiate, le îmbunătățește structura. Are abilități de hidratare și regenerare și hrănește părul. ...

Descriere


Tomas Arsov Balsam de păr blond, decolorat și evidențiat Sapphire (Blonde Conditioner) 250 ml

Balsam nutritiv cu pigmenți de culoare pentru părul blond, decolorat, evidențiat și gri. Adaugă tonuri reci. Suprimă indicii de galben și auriu. Datorită pigmenților conținuți, neutralizează nuanța galbenă și aurie a părului. Subliniază tonurile reci ale părului. Adaugă strălucire, vindecă capetele sfâșiate, le îmbunătățește structura. Are abilități de hidratare și regenerare și hrănește părul.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tomas Arsov Balsam de păr blond, decolorat și evidențiat Sapphire (Blonde Conditioner) 250 ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tomas Arsov Balsam de păr blond, decolorat și evidențiat Sapphire (Blonde Conditioner) 250 ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.