Titan TTC-NA32TZ/R

  Socluri 1150/1151/1155/1156/1200 Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Titan TTC-NA32TZ/R

 
Socluri 1150/1151/1155/1156/1200

Kitul de racire mentine temperaturile generate relativ scazute, indiferent de sarcina. Este compatibil cu procesoarele Intel cu prize 115X si noile procesoare Intel Comet Lake-S cu priza 1200. Acestea includ procesoare Intel Core cu multiplicator deblocat, modele universale Intel Pentium si Celeron si procesoare server din familia Intel Xeon. In orice caz, racirea va asigura o functionare lina, fara probleme.

 
Orizontala

Setul de racire este montat orizontal, deci poate fi utilizat in carcase de diferite latimi . Acest lucru permite montarea acestuia atat in masini mai mari, cat si in masini mai mici. Modul in care este realizat nu limiteaza posibilitatile de extindere a computerului. Toate acestea garanteaza gestionarea eficienta a elementelor detinute, indiferent de tipul si specificitatea acestora. In plus, exista si o operatiune mai eficienta, care se bazeaza pe scaderea temperaturilor generate.

 
1 ventilator

Setul a fost echipat cu un ventilator mare care permite reducerea efectiva a temperaturilor generate. Proiectarea lamelor si a carcasei se traduce printr-o munca extrem de eficienta, indiferent de sarcina generata. Datorita acestui fapt, ventilatorul va fi perfect pentru dispozitivele de racire apartinand diferitelor categorii - nu numai universale, ci si cele utilizate pentru a sprijini operatiuni mai avansate, de exemplu in computerele de afaceri sau de birou.

 
Diametru 95 mm

Proiectarea setului de racire a fost adaptata pentru a obtine cea mai mare eficienta atat in timpul functionarii standard a computerului, cat si atunci cand se utilizeaza intreaga putere a componentelor instalate. Racirea consta dintr-un radiator si un ventilator cu diametrul de 95 mm - aceasta dimensiune permite eliminarea eficienta a aerului cald si mentinerea temperaturilor generate la un nivel relativ scazut. Setul poate fi montat in diferite tipuri si dimensiuni de carcase.

 
Baza din aluminiu

Baza din aluminiu asigura functionarea stabila a sistemului de racire, precum si eficienta sa ridicata in disiparea caldurii si scaderea temperaturilor generate. Materialul utilizat asigura, de asemenea, o rezistenta mecanica foarte mare , ceea ce se traduce direct intr-o durata lunga de viata a setului. Datorita acestui fapt, poate face fata tuturor conditiilor, de asemenea, pe computerele echipate cu componente cu o putere de calcul ridicata, functionand de cele mai multe ori la cea mai mare viteza.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Titan TTC-NA32TZ/R de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Titan TTC-NA32TZ/R sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.