Think Tank Photo Flash Mob V3.0 - Husa protectie blitz-uri externe

189,99 lei (1 magazin)
Flash Mob V3.0 este un toc (husa) foto care se poate atasa pe o centura Think Tank (achizitionata separat).Acesta este potrivit pentru blitzuri pro de tipul: SB-910, 600EX-RT sau alte blitzuri de dimensiuni similare sau mai mici, cu difuzorul standard de lumina atasat.In buzunarele laterale se pot pune pana la 8 baterii/acumulatori de tip AA/R6 (cate 4 pe fiecare parte).Tocul este confectionat din materiale rezistente si de calitate oferind astfel o protectie excelenta blitz-ului dumn ...

Descriere


Think Tank Photo Flash Mob V3.0 - Husa protectie blitz-uri externe

Flash Mob V3.0 este un toc (husa) foto care se poate atasa pe o centura Think Tank (achizitionata separat).Acesta este potrivit pentru blitzuri pro de tipul: SB-910, 600EX-RT sau alte blitzuri de dimensiuni similare sau mai mici, cu difuzorul standard de lumina atasat.In buzunarele laterale se pot pune pana la 8 baterii/acumulatori de tip AA/R6 (cate 4 pe fiecare parte).Tocul este confectionat din materiale rezistente si de calitate oferind astfel o protectie excelenta blitz-ului dumneavoastra.Dimensiuni:- Dimensiuni interioare: 9.5 x 24 x 7 cm- Dimensiuni exterioare: 12.5 x 26 x 8 cm- Greutate: 0,2 kgModular Belt System V3.0 from Think Tank Distribution on Vimeo.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Think Tank Photo Flash Mob V3.0 - Husa protectie blitz-uri externe de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Think Tank Photo Flash Mob V3.0 - Husa protectie blitz-uri externe sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.