Mugler ALIEN MAN EDT 100ml

THIERRY MUGLER - ALIEN MAN - APA DE TOALETA Cu Alien Man, barbatul gaseste forta interioara sa isi indeplineasca visele. Jumatate zeu, jumatate barbat, experimenteaza o aventura extraordinara unde serenitatea intalneste puterea. O aroma iresistibila si increzatoare, cu note de piele si cashmeran te transforma intr-un barbat Alien, in timp ce o aluzie de osmanthus te conecteaza cu explorarea de sine. O sticla exclusiva cu un design masculin asemanator celui feminin. Alien Man este par ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Mugler ALIEN MAN EDT 100ml

THIERRY MUGLER - ALIEN MAN - APA DE TOALETA

Cu Alien Man, barbatul gaseste forta interioara sa isi indeplineasca visele. Jumatate zeu, jumatate barbat, experimenteaza o aventura extraordinara unde serenitatea intalneste puterea. O aroma iresistibila si increzatoare, cu note de piele si cashmeran te transforma intr-un barbat Alien, in timp ce o aluzie de osmanthus te conecteaza cu explorarea de sine. O sticla exclusiva cu un design masculin asemanator celui feminin. Alien Man este parte a familiei olfactive lemnos-aromatice.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Mugler ALIEN MAN EDT 100ml de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Mugler ALIEN MAN EDT 100ml sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.