Thea Nutrof total x 30 cps.

50,40 lei (1 magazin)
Nutrof Total, produs de laboratoarele Thea din Franta, este un supliment alimentar cu efecte benefice in cazul unor afectiuni oculare, cum ar fi ateroscleroza maculara, cataracta, oboseala datorita expunerii indelungate la lumina artificiala si radiatii (televizor, calculator), dar si in cazul tulburarilor de vedere cauzate de lucrul intr-un mediu toxic. In plus, este recomandat si in cazul starilor care necesita cresterea capacitatii de aparare a organismului (infectii, tumori, varsta ...

Descriere


Thea Nutrof total x 30 cps.

Nutrof Total, produs de laboratoarele Thea din Franta, este un supliment alimentar cu efecte benefice in cazul unor afectiuni oculare, cum ar fi ateroscleroza maculara, cataracta, oboseala datorita expunerii indelungate la lumina artificiala si radiatii (televizor, calculator), dar si in cazul tulburarilor de vedere cauzate de lucrul intr-un mediu toxic. In plus, este recomandat si in cazul starilor care necesita cresterea capacitatii de aparare a organismului (infectii, tumori, varsta inaintata). Nutrof Total completeaza deficitul de vitamine antioxidante si micronutrienti, luteina, zeaxantina si acizi grasi esentiali omega-3, care se poate manifesta din cauza inaintarii in varsta sau a dietei sarace in fructe, legume si peste. Se administreaza cate o capsula o data pe zi, de preferat in timpul unei mese, cu o cantitate mica de apa. 
Cod producator: 43991

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Thea Nutrof total x 30 cps. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Thea Nutrof total x 30 cps. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.