that company called IF Semn de carte magnetic - Mini Marks - Birds

24,00 lei (1 magazin)
Acest semn de carte magnetic, reprezinta accesoriul ideal si totodata practic, pentru toti cei pasionati de o lectura buna. Este prevazut cu trei magneti detasabili, de tip clippy, cu design diferit.IF este o companie care proiecteaza si fabrica produse inovatoare si game originale. Compania IF a fost fondata in 1996, avand la baza produse inteligente, extrem de folositoare si dedicate in mod special iubitorilor de carti, dar nu numai. Acestia detin colectii uimitoare de articole de pa ...

Descriere


that company called IF Semn de carte magnetic - Mini Marks - Birds

Acest semn de carte magnetic, reprezinta accesoriul ideal si totodata practic, pentru toti cei pasionati de o lectura buna. Este prevazut cu trei magneti detasabili, de tip clippy, cu design diferit.IF este o companie care proiecteaza si fabrica produse inovatoare si game originale. Compania IF a fost fondata in 1996, avand la baza produse inteligente, extrem de folositoare si dedicate in mod special iubitorilor de carti, dar nu numai. Acestia detin colectii uimitoare de articole de papetarie, jurnale, sticky notes, marcaje, suporturi de carte, ochelari de citit, lupe, lentile Fresnel, dictionare si lampi pentru lectura. Toate acestea au o calitate superioara si sunt potrivite si pentru cele mai rafinate gusturi.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul that company called IF Semn de carte magnetic - Mini Marks - Birds de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru that company called IF Semn de carte magnetic - Mini Marks - Birds sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.