Termoventiler Ventil termic Laddomat 11, 53°, 1"

369,99 lei (1 magazin)
Ventil termic cu trei cai, actionare mecanica prin patron termic, echivalent ca si mod de instalare si functionare cu Teplomix dar cu deschidere la 53°C fata de 62°C. Astfel mai repede porneste circulatia agentului termic catre instalatie, dar si cazanul este protejat ca sa nu ajunga o temperatura mai mica de 53°C pe retur. Asigura inchidere completa pe By-pass cand apa pe racordul de retur este la o temperatura mai mare decat 53°C. Melinda-Impex Instal 25 de ani Confort ...

Descriere


Termoventiler Ventil termic Laddomat 11, 53°, 1

Ventil termic cu trei cai, actionare mecanica prin patron termic, echivalent ca si mod de instalare si functionare cu Teplomix dar cu deschidere la 53°C fata de 62°C. Astfel mai repede porneste circulatia agentului termic catre instalatie, dar si cazanul este protejat ca sa nu ajunga o temperatura mai mica de 53°C pe retur. Asigura inchidere completa pe By-pass cand apa pe racordul de retur este la o temperatura mai mare decat 53°C.

Melinda-Impex Instal 25 de ani Confort prin instalații de calitate

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Termoventiler Ventil termic Laddomat 11, 53°, 1 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Termoventiler Ventil termic Laddomat 11, 53°, 1 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.