Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Gri 897

136,65 lei (1 magazin)
Iti doresti ca suprafetele sa arate foarte bine si dupa cativa ani? Acum ai posibilitatea sa ai suprafete intacte cu ajutorul  covorului pvc,  chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane, indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, showroom-uri, depozite.    Covorul PVC TARKETT IQ Optima este o pardoseala din policlorura de vinil pentru interior care prezinta o paleta exceptionala de 64 culori si ofera posibilitatea de a crea decoruri ...

Descriere


Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Gri 897

Iti doresti ca suprafetele sa arate foarte bine si dupa cativa ani? Acum ai posibilitatea sa ai suprafete intacte cu ajutorul covorului pvc, chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane, indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, showroom-uri, depozite. 

 

Covorul PVC TARKETT IQ Optima este o pardoseala din policlorura de vinil pentru interior care prezinta o paleta exceptionala de 64 culori si ofera posibilitatea de a crea decoruri unice pentru spatiul in care este folosit.

 

Covor PVC din colectia IQ Optima este un covor omogen, prezentand aceeasi structura in intreaga masa. Este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens, precum: spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare.

 

Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli. Prezinta o serie de certificari prin care se atesta atat la nivel national, cat si nivel european.

 

Este bine de stiut ca acest tip de pardoseala este usor de curatat si de intretinut si nu necesita substante speciale de curatare si lustruire. 

 

Caracteristici:



    • Este o solutie performanta pentru pardoseala de interior;

 

    • Nu isi modifica culoarea si nici proprietatile ( antibacterian, antiderapant) pe toata durata de folosinta, fiind tratat in masa cu poliuteran;

 

    • Prezinta durata mare de viata;

 

    • Ofera un aspect continuu si uniform pentru intreaga suprafata a pardoselii, intrucat imbinarile se realizeaza cu cordonul de sudura multicolor;

 

    • Este rezistent la zgarieturi si trafic; 



Cum se monteaza:

 

Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

 

PVC TARKETT IQ Optima este un covor acoperitor de pardoseala pentru interior, ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Prezinta o paleta exceptionala de 64 de culori care ofera posibilitatea de a crea pardoseli cu design captivant , disponibil si in alte formate constructive inovatoare cum ar fi antiderapant pentru uz in camere de dus  sau cu grosime 1.5mm pentru acoperirea peretilor. Designul TARKETT IQ OPTIMA ce imita travertinul confera un caracter clasic si elegant pentru fiecare spatiu.

 

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp. Cantitatea minima a unei comenzi e de 6 mp. 

 

 

Specificatii tehnice: Grosime: 2,Latime rola: 2000,Greutate bruta: 3,Tip produs: Covor PVC,Mod de prezentare: Role,Tip covor PVC: Omogen,Clasa trafic: 34/43 Trafic comercial intens,Colectie: IQ OPTIMA,Culoare: GRI,rezistenta la alunecare: buna,rezistenta la indentare: foarte buna,Rezistenta la bacterii si microbi: buna,stabilitate dimensionala: foarte buna (ranforsat cu poliuretan in masa),Ton culoare: gri

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Gri 897 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Gri 897 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.