Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Compact Bej 821

136,65 lei (1 magazin)
Fiind cel mai bine vandut produs de peste 100 ani, covorul pvc omogen Tarkett IQ Optima se distinge prin durabilitate, design inovator si are cele mai scazute costuri de intretinere. Este pretabil pentru instalare in spatii comerciale, sanitare si de invatamant.   Datorita tratamentului cu poliuretan PUR in toata masa produsului, aceasta gama de covor PVC nu necesita solutii speciale de curatare si intretinere. Are cel mai bun raport calitate pret, este solutia ideala pentr ...

Descriere


Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Compact Bej 821

Fiind cel mai bine vandut produs de peste 100 ani, covorul pvc omogen Tarkett IQ Optima se distinge prin durabilitate, design inovator si are cele mai scazute costuri de intretinere. Este pretabil pentru instalare in spatii comerciale, sanitare si de invatamant.

 

Datorita tratamentului cu poliuretan PUR in toata masa produsului, aceasta gama de covor PVC nu necesita solutii speciale de curatare si intretinere. Are cel mai bun raport calitate pret, este solutia ideala pentru acoperirea pardoselilor.

Puteti alege dintr-o gama variata de 64 de culori pe care le gasiti in fisa tehnica, cu livrare in maxim doua saptamani.

 

Nota comerciala: Pentru achizitionarea acestui produs, comanda se realizeaza in cantitate multiplu de 2 mp. Cantitatea minima a unei comenzi e de 6 mp. 

 

 

Specificatii tehnice: Grosime: 2,Latime rola: 2000,Greutate bruta: 3,Tip produs: Covor PVC,Mod de prezentare: Role,Tip covor PVC: Omogen,Clasa trafic: 34/43 Trafic comercial intens,Colectie: IQ OPTIMA,rezistenta la alunecare: buna,rezistenta la indentare: foarte buna,Rezistenta la bacterii si microbi: buna,stabilitate dimensionala: foarte buna (ranforsat cu poliuretan in masa),Ton culoare: bej

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Compact Bej 821 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Tarkett Covor PVC rola omogen IQ Optima Compact Bej 821 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.