TAKE 2 Interactive Mafia 3 Deluxe Edition

Mafia 3 Deluxe Edition conţine:- jocul Mafia 3- season pass-ulEste anul 1968 și după ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay știe acest adevăr: familia nu este reprezentată de cei cu care te-ai născut, ci de cei pentru care mori. Acum, întors acasă în New Bordeaux, Lincoln are ca scop să scape de un trecut criminal. Dar când familia sa surogat, banda neagră, este trădată și lichidată de Mafia italiană, Lincoln clădește o familie nouă pe cenu ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


TAKE 2 Interactive Mafia 3 Deluxe Edition

Mafia 3 Deluxe Edition conţine- jocul Mafia 3- season pass-ulEste anul 1968 și după ani de luptă în Vietnam, Lincoln Clay știe acest adevăr: familia nu este reprezentată de cei cu care te-ai născut, ci de cei pentru care mori. Acum, întors acasă în New Bordeaux, Lincoln are ca scop să scape de un trecut criminal.
Dar când familia sa surogat, banda neagră, este trădată și lichidată de Mafia italiană, Lincoln clădește o familie nouă pe cenușa celei vechi și se așterne pe un drum al răzbunării față de cei răspunzători. Bătăi cu arme intense, lupte viscerale corp-la-corp, condus la limită și capacitate de a se descurca pe străzi, toate vor fi necesare. Dar cu echipajul potrivit, decizii dificile și uneori mâini pătate, poți ajunge în vârf din infernului orașului.NEW BORDEAUX, UN NEW ORLEANS 1968 REINVENTATO lume deschisă vastă, diversă și jerpelită, condusă debande și de oficiali corupți și detaliată abundent cu priveliștile, sunetele și atmosfera socială încărcată emoțional a perioadei.
UN ANTI-EROU LETAL ȘI NEINTENȚIONATFii Lincoln Clay, un orfan și veteran din Vietnam periculos de înclinat către răzbunare împotriva Mafiei italienepentru masacrarea brutală a bandei negre, lucrul cel mai apropiat de o familie pe care acesta l-a avut vreodată.RĂZBUNĂ-TE ÎN STILUL PROPRIU: Alege-ți propriul stil de joc, de la forța brută și arme în flăcări la tactici urmărește-și-ucide, în timp ce folosești antrenamentul militar al lui Lincoln și informațiile acumulate pentru a demola Mafia italiană.
O FAMILIE NOUĂ DIN CENUȘA CELEI VECHIConstruiește un imperiu criminal nou în propriul tău stil unic, decizând pe care dintre locotenenții tăi îi recompensezi și pe care îi trădezi...

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul TAKE 2 Interactive Mafia 3 Deluxe Edition de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru TAKE 2 Interactive Mafia 3 Deluxe Edition sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.