Sveltus Suport saltele aerobic inSPORTline Profi

109,00 lei (1 magazin)
Cuier de Depozitare pentru Saltele inSPORTline Profi servește ca un suport pentru depozitarea saltelelor pentru exerciții, permițându-vă să le atârnați ușor pe perete. Cuierul de Depozitare pentru Saltele inSPORTline Profi este realizat dintr-o combinație de lemn de calitate cu două cârlige din oțel inoxidabil. Puneți salteaua pe cârlige și lăsați-o să atârne. ...

Descriere


Sveltus Suport saltele aerobic inSPORTline Profi

Cuier de Depozitare pentru Saltele inSPORTline Profi servește ca un suport pentru depozitarea saltelelor pentru exerciții, permițându-vă să le atârnați ușor pe perete. Cuierul de Depozitare pentru Saltele inSPORTline Profi este realizat dintr-o combinație de lemn de calitate cu două cârlige din oțel inoxidabil. Puneți salteaua pe cârlige și lăsați-o să atârne.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sveltus Suport saltele aerobic inSPORTline Profi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sveltus Suport saltele aerobic inSPORTline Profi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.