Surdic Pictură pe lemn Peace, 40 x 60 cm

Frumusețea constă în simplitate și mici detalii. Exact pe acelaşi concept mizează și brandul spaniol Surdic. Surdic creează obiecte decorative bazate pe un concept de design care se remarcă prin originalitate. Așadar, vă invităm să porniți într-o aventură frumoasă, în încercarea de vă transforma casa într-un cămin şi viața într-o experiență de neuitat. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Surdic Pictură pe lemn Peace, 40 x 60 cm

Frumusețea constă în simplitate și mici detalii. Exact pe acelaşi concept mizează și brandul spaniol Surdic. Surdic creează obiecte decorative bazate pe un concept de design care se remarcă prin originalitate. Așadar, vă invităm să porniți într-o aventură frumoasă, în încercarea de vă transforma casa într-un cămin şi viața într-o experiență de neuitat.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Surdic Pictură pe lemn Peace, 40 x 60 cm de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Surdic Pictură pe lemn Peace, 40 x 60 cm sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.