Sun Baby Puzzle din lemn 039 Marmaid

47,00 lei (1 magazin)
Caracteristici: - Varsta: 12 luni+ - In intregime din lemn. - Decorat cu vopsea sigura pentru copii. Jucariile educative din lemn se caracterizeaza printr-o durabilitate deosebita si sunt potrivite pentru copii. Sunt extrem de sigure si placute la atingere. Realizate estetic si natural, jucariile colorate din lemn stimuleaza imaginatia si creativitatea datorita simplitatii lor. Dimensiuni: 26.5 x 20 x 1.5 cm. ...

Descriere


Sun Baby Puzzle din lemn 039 Marmaid

Caracteristici: - Varsta: 12 luni+ - In intregime din lemn. - Decorat cu vopsea sigura pentru copii. Jucariile educative din lemn se caracterizeaza printr-o durabilitate deosebita si sunt potrivite pentru copii. Sunt extrem de sigure si placute la atingere. Realizate estetic si natural, jucariile colorate din lemn stimuleaza imaginatia si creativitatea datorita simplitatii lor. Dimensiuni: 26.5 x 20 x 1.5 cm.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Sun Baby Puzzle din lemn 039 Marmaid de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Sun Baby Puzzle din lemn 039 Marmaid sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.